Schager Beursvloer

Is jouw bedrijf erbij?

Op 14 november van 16.00 – 18.00 uur is de tweede Schager Beursvloer in De OndernemersCentrale in Tuitjenhorn.
En jouw bedrijf kan daar bij zijn.

De Beursvloer in Schagen is voor jullie bedrijf de gelegenheid om op een makkelijke manier iets te doen voor verenigingen en stichtingen uit de eigen gemeente. Door het grote aanbod kun je als ondernemer zelf de keuze maken wat goed bij jouw bedrijf past. Ook is het een ideale gelegenheid om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten.
Bedrijven, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden ontmoeten elkaar tijdens de Beursvloer. De sfeer is informeel en dynamisch. Het doel is het maken van een match. Wat de een biedt, is voor de ander zeer gewenst. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt gehandeld op de Maatschappelijke Beursvloer, maar met gesloten beurzen.

Voorbeelden van wat je als bedrijf kunt aanbieden:
1 uur coachgesprek – Gebruik van vergaderfaciliteit – Een training – Uw team medewerkers komt een middag schilderen of klussen – Een auto ter beschikking stellen voor een uitje – Uw dienst of product gratis aanbieden – Meedenken over de (nieuwe) website van een non-profitorganisatie – Meubilair uit uw bedrijf ter beschikking stellen…… en alles wat u zelf nog kunt bedenken, wat interessant kan zijn voor een organisatie.

Uitsluitend bedrijven die zich via de Renate van der Laan van de Schager Uitdaging hebben aangemeld, hebben toegang tot de Beursvloer.

Dit zijn de gegevens van Renate van der Laan, manager en contactpersoon van de Schager Uitdaging: Renate van der Laan – Manager Schager Uitdaging  – 06-22850855 | renate@schageruitdaging.nl | www.schageruitdaging.nlhttps://twitter.com/UitdagingS .

Benieuwd naar de Schager Uitdaging? Kijk op https://youtu.be/a-Zs_F8cOWc

HERRIE MAKEN VOOR DE SCHAGER BEURSVLOER
Laat het weten dat je er bij bent en maak met ons herrie voor de Schager Beursvloer. Want, ook voor andere bedrijven is dit een fantastische manier om hun maatschappelijk betrokkenheid in Schagen te laten zien.
Zullen we samen HERRIE MAKEN VOOR DE SCHAGER BEURSVLOER?

 

Event gegevens

  • Datum: 14-11-2017
  • Aanvang: 16:00
  • Duur: 2
  • Max. personen: 50
  • Prijs: €0
  • Aanvang: 16:00
  • Telefoon: 06-22850855
  • E-mail: renate@schageruitdaging.nl

Schrijf je direct in
Deel dit!