Fotografie

Naast Powershootcoaching fotografeer ik in opdracht. Je kunt bij mij terecht voor bedrijfsfotografie, portretfotografie en familieshoots. Er is van alles mogelijk.

Kijk eens rustig rond op mijn website en mijn zakelijke Facebookpagina voor meer mogelijkheden en mijn fotografie en stel je eigen maatwerkpakket samen.

Bedrijfsfotografie
Elke onderneming wil zich onderscheiden en jij als ondernemer weet natuurlijk dat 1 beeld meer zegt dan 1000 woorden. Een gegeven waar ik ook altijd op inga tijdens mijn trainingen Social Media en Elevator Pitch. De marketinggedachte was vroeger ‘ik moet op zoek naar mijn klanten’. De marketingstrategie nu is ‘mijn klant moet mijn bedrijf vinden’. Kortom; Jij moet zichtbaar zijn. Niet alleen als ondernemer, ook je medewerkers en dus ook jouw gehele bedrijf.

Ik breng jouw bedrijf letterlijk en figuurlijk in beeld. Er zijn diverse mogelijkheden en combinatiepakketten:
Het PPP pakket – Pitchen, Presenteren en Profileren.
Fotografie voor uw website + Communicatietraining.
Een speedshoot tijdens uw evenement + Presentatie social media.
Training Elevator Pitch + Profielshoot.
Powershoot + Workshop Social Media.

Portretfotografie
Veel mensen vinden het lastig om gefotografeerd te worden. Vaak zien zij zichzelf niet terug op een foto. Omdat ik als coach als geen ander weet wat er nodig is om jou op je gemak te stellen, ben ik in staat om jouw persoonlijkheid vast te leggen. Mijn werkwijze is daardoor anders dan anders. Een portret fotoshoot kun je bij mij boeken vanaf € 85,00. Dan krijg je zes digitale foto’s in groot formaat, die geschikt zijn om af te laten drukken. Heb je speciale wensen, dan bespreek ik die graag met jou.

Familieshoots
Met de familie op de foto. Het is altijd een gedoe. En wie wil er nu eigenlijk geposeerd op de foto? Samen met jou bespreek ik wat je wilt en waar je gefotografeerd wilt worden. Ongedwongen met elkaar op stap in bijvoorbeeld een park en ondertussen maak ik foto’s van jullie. Een beetje spelen mag best, vind je ook niet?
Een familie fotoshoot kun je bij mij boeken vanaf € 150,00. Dan krijg je circa 25 digitale foto’s in groot formaat, die geschikt zijn om af te laten drukken. Heb je speciale wensen, dan bespreek ik die graag met jou.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen en exclusief 21% BTW en reiskosten.

Expositie
Ik nodig je van harte uit om mijn fotowerk te bekijken. In de agenda vind je data en locaties van mijn exposities. Maak van tevoren wel even een afspraak, want dan heb ik alle tijd voor je. Mijn telefoonnummer is (06) 43 17 53 29. Een mail sturen kan natuurlijk ook: info@trans4mate.nl.

En wie weet hangt mijn fotowerk binnenkort bij jou in huis of in je bedrijf aan de muur.

Deel dit!