Huisdier op de foto

Is jouw hond of kat je beste maatje? Dan heb je er vast weleens aan gedacht om je trouwe viervoeter te laten fotograferen. En dan blijkt vaak dat het best lastig is om je dier mooi op de foto te krijgen. Honden en katten doen nu eenmaal niet altijd wat wij willen. Ze zijn snel afgeleid en hebben geen zin om lang stil te zitten. Al jarenlang fotografeer ik huisdieren en het blijkt dat zij zich bij mij snel op hun gemak voelen.

Het huisdier en ik maken makkelijk contact en ik zorg ervoor dat jouw maatje zich eerst op zijn gemak Voelt. Dat maakt het fotograferen een stuk gemakkelijker. Evenals het feit dat ik het dier bij voorkeur in zijn of haar eigen omgeving fotografeer. Of samen met het baasje op een buitenlocatie waar jullie vaak wandelen.

Spreekt dit jou aan en wil je jouw huisdier ook graag een keer professioneel laten fotograferen? Of wil je samen met jouw huisdier op de foto? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan gerust contact met mij op via (06) 43 17 53 29 of info@trans4mate.nl.

De dierenshoot duurt 1 uur en kost € 95,00 exclusief BTW en reiskosten. Na betaling van de factuur ontvang je 20 foto’s in normaal formaat, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om af te laten drukken. Wil je meer foto’s bijbestellen, dan betaal je per foto € 5,00 exclusief BTW.

 

 

Deel dit!