Power profielshoot

Wil je mooie foto’s van jezelf, die je kunt gebruiken voor Facebook, LinkedIn, Twitter en je CV? Dan is een Power Profielshoot iets voor jou. Een professionele profielfoto is een belangrijk onderdeel van jouw profilering en zichtbaarheid.

Net als bij de Powershoot gebruik ik dezelfde technieken en maken we vooral veel plezier tijdens de shoot. Neem diverse kledingstukken mee naar de fotoshoot, zodat je een diversiteit aan foto’s hebt die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

De profielshoot duurt circa 15 minuten en kost € 50,–, exclusief BTW. Na de fotoshoot en betaling van de factuur ontvang je (binnen twee weken) zes digitale foto’s in webformaat via e-mail of WeTransfer, die je meteen op je Social Media accounts kunt publiceren of voor je Curriculum Vitae kunt gebruiken. De foto’s zijn jouw eigendom en vrij door jou te gebruiken. Deze foto’s zijn niet geschikt voor op een website of om af te laten drukken. Wil je dat wel? Dan kan je de foto’s in groot formaat bij mij nabestellen. De kosten zijn € 5,–, exclusief BTW per foto.

Het is mogelijk om de profielshoot te boeken waarbij je meteen de zes foto’s in groot formaat ontvangt. Dan kost de profielshoot € 85,–, exclusief BTW. Voor de aanlevering van de foto’s geldt hetzelfde als hierboven.

De Power Profielshoot kun je combineren met een 1-op-1 workshop Social Media en/of training Elevator Pitch, waardoor je jezelf nog beter leert profileren en zichtbaar(der) wordt op Facebook, LinkedIn en/of Twitter.

Locatie
Alle fotoshoots vinden bij goed weer plaats op een buitenlocatie in de kop van Noord-Holland. Een mooie fotolocatie is natuurgebied Geestmerambacht. Bij slecht weer verplaatsen we de shoot naar een nader te bepalen binnenlocatie. Wil je de shoot op een door jou gekozen locatie laten plaatsvinden? Dan is dat in overleg mogelijk. De reiskosten à € 0,30 per km komen er dan nog bij.

Wil je liever op een andere datum (het kan ook op zaterdag!), een andere locatie of bij jou thuis, incompany of met jouw team op de foto? Dat is bespreekbaar. Boeken kan met een e-mail via het contactformulier of via (06) 43 17 53 29.

Deel dit!