Powershoot zakelijk

Vind je het lastig om gefotografeerd te worden?
Voel je je niet comfortabel voor de camera en/of bij de fotograaf?
Vind je het vervelend dat je van de fotograaf zo weinig aanwijzingen krijgt?

Directeuren, managers, ondernemers en medewerkers worden regelmatig voor en op hun werk gefotografeerd. Vaak zijn zij niet tevreden met het eindresultaat. Zij herkennen zichzelf niet op de foto. Of hebben geen inspraak gehad op hoe de foto eruit mag en kan zien. Dat kan anders!

Powershootcoaching
Via de Powershootmethode fotografeer ik mensen die het lastig vinden zichzelf te zijn voor de camera. Samen bespreken we hoe je jezelf en jouw bedrijf in beeld wilt brengen en welke locatie daar het beste bij past.

De Powershoot zakelijk
We hebben er allemaal weleens mee te maken. Je moet op de foto voor je social media accounts of voor het nieuwe magazine van je organisatie of je moet een presentatie verzorgen. Vind je het lastig om je ontspannen voor publiek en/of de camera te voelen en je professioneel te presenteren? Dan is de Powershoot echt iets voor jou. De Powershoot is ook prima te combineren met een training Elevator Pitch en slim(mer) netwerken, een training Social Media of een zakelijke coachingsessie.

Spiegelcoaching
Tijdens mijn coaching houd ik mijn gesprekspartner een spiegel voor. Soms letterlijk en altijd figuurlijk. Letterlijk door jou naar jezelf te laten kijken in de spiegel. Ik stel gerichte vragen over wat je ziet en wat je van jezelf vindt. We gaan het gesprek aan waardoor we elkaar beter leren kennen. En figuurlijk door jou terug te geven wat ik zie. Spiegelcoaching kan als apart coachtraject geboekt worden. Ik gebruik de principes van spiegelcoaching tijdens mijn fotoshoots.

Kosten
Een Powershoot inclusief Spiegelcoaching duurt twee uur en kost € 256,20 exclusief BTW (€ 310,– inclusief BTW). Na betaling van de factuur krijg je alle gemaakte foto’s digitaal aangeleverd via WeTransfer. De foto’s zijn jouw eigendom en rechtenvrij door jou te gebruiken. Reiskosten zijn € 0,30 per kilometer. Het intakegesprek is gratis.

Boek jouw Powershoot via het contactformulier of bel me via (06) 43 17 53 29.

 

Deel dit!