Powershoot Coaching  

Afdrukken

Powershootcoaching

 

 

PowershootcoachingFotografie heeft een sterk uitvergrotend vermogen. Een camera focust op dat wat we zien. Hoe zie jij er nu werkelijk uit? Ben je van buiten net zo mooi als van binnen? Jouw overtuigingen kunnen je behoorlijk in de weg zitten.

Herken je dit? "Ik sta nooit goed op een foto". "Mijn neus is te groot". "Ik vind het lastig om mezelf professioneel en zakelijk te presenteren",  "Ik ben niet mooi"... En veel meer van dit soort overtuigingen. 

Powershootcoaching 
Via de Powershootmethode fotografeer ik mensen die een camera het liefst uit de weg gaan en het lastig of ongemakkelijk vinden om gefotografeerd te worden. Tijdens de Powershoot maken we samen plezier, is er alle ruimte voor jou en ligt de focus op jou als mens en niet op de techniek van het fotograferen. Ik coach jou met mijn camera in de hand

Klik voor meer informatie over wat er nog meer mogelijk is op het gebied van fotografie, zoals bijvoorbeeld de Power profielshoot, door op de linkjes!

Spiegelcoaching 
Tijdens mijn coaching houd ik mijn gesprekspartner een spiegel voor. Soms letterlijk en altijd figuurlijk. Letterlijk door jou naar jezelf te laten kijken in de spiegel. Ik stel je gerichte vragen over wat jij ziet en wat je van jezelf vindt. Altijd met respect voor jou en jouw proces. En figuurlijk door je terug te geven wat ik bij jou zie. Spiegelcoaching kan als apart coachtraject geboekt worden en ik gebruik de principes van spiegelcoaching tijdens mijn fotoshoots. 

Verandering 
Met behulp van de camera 'bekijken' we innerlijke en uiterlijke onzekerheden. Ik laat je met andere ogen naar jezelf kijken. Je ziet de mooie dingen van jezelf. Tijdens de Powershoot voeren we een gesprek op basis van Spiegelcoaching. Alle aandacht en tijd is voor jou. Zonder het in de gaten te hebben werk je aan jezelf, je eigen zelfbeeld en durf je onzekerheden te benoemen. Hierdoor worden de door jou zelf opgelegde beperkingen duidelijk en zie je nieuwe mogelijkheden. Dit is het begin van een en uiterlijke verandering. Zoals ik vaak zeg: "Verandering is niet eng!" 

Een Powershoot levert je het volgende op: 

- Een boost voor je zelfvertrouwen!
- Je bent je bewust van je (vaak negatieve) zelfbeeld en hoe dat je in het dagelijks leven heeft beperkt;
- Je leert anders en positiever naar jezelf te kijken;
- Geen angst meer voor een camera;
- Je weet hoe je ontspannen voor een camera staat en hoe je jezelf presenteert.

Ik ben gecertificeerd Powershootcoach en werk tijdens mijn fotoshoots volgens de Powershootmethode van Petra van Vliet.

Kosten 
Een Powershoot duurt 1,5 tot twee uur en kost € 310,--, inclusief BTW. Na de fotoshoot en betaling van de factuur krijg je alle gemaakte foto's (meer dan 100!) in normaal formaat via WeTransfer gemaild. De foto's zijn geschikt om af te laten drukken en voor gebruik op een website. Alle foto's zijn jouw eigendom en vrij door jou te gebruiken.

Locatie

Buiten fotograferen is het fijnst! Daarom vindt de Powershoot in eerste instantie buiten plaats. Ik fotografeerde al in Geestmerambacht, Medemblik, Schagen, Den Oever en op het strand. Als je op een door jou gekozen buitenlocatie gefotografeerd wilt worden, dan is dat mogelijk. De reiskosten à € 0,30 per kilometer komen er dan nog bij. Uiteraard is het ook mogelijk om de Powershoot binnen te doen.

Wil je weten wat een Powershoot voor jou en je zelfvertrouwen kan doen? Neem gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Meteen boeken kan via het contactformulier of via (06) 43 17 52 39.

Powershootcoaching