Een boek schrijven en uitgeven…. Hoe doe je dat?

Anna Koster vertelt je er alles over tijdens de Kennissessie op vrijdag 19 januari 2018. Tijdens deze inspirerende en smakelijk Kennissessie laat Anna je letterlijk en figuurlijk proeven van de natuur!

Van bloem naar boek. Een boek schrijven is een heel traject.
Vanaf de eerste kennismaking met het onderwerp eetbare bloemen (in Japan) tot en met de boekpresentatie van haar boek Bloemen met smaak neemt ze je mee in haar verhaal.
Anna geeft inzicht in de ‘meet & match’ met de uitgever en hoe het schrijfproces verliep. En waarom ze een week verbleef in een caravan in Bakkum. Ze laat je zien hoe ze het meelezen organiseerde en wat er komt kijken bij de fotografie, promotie en marketing van haar boek.

Bij Anna komt alles voort uit haar passie voor de natuur: “Wij hebben de natuur nodig; de natuur heeft ons niet nodig”. Anna verdiende haar sporen wereldwijd in de bloemenbranche, het groene onderwijs en als jurylid bloemschikken. Als projectleider is zij verbonden aan het Clusius College in Alkmaar. Zeventien jaar geleden richtte zij haar bedrijf Floral Touch op.

Op verzoek van KNNV Uitgeverij schreef Anna Koster het boek ‘Bloemen met smaak‘. Het prachtige kleurrijke boek verscheen in april 2017 en heeft al behoorlijk wat publiciteit opgeleverd. Bloemen met smaak beschrijft 50 eetbare bloemensoorten en 25 spectaculaire en gemakkelijk te bereiden recepten met eetbare bloemen. Het boek kost  € 24,95 en je kunt het na afloop van de Kennissessie bij Anna kopen.

De Kennissessie duurt van 14.00 tot 16.00 uur (Let op: We starten eerder dan normaal)
Kosten: 25 euro
Locatie: De OndernemersCentrale, Oostwal 2, Tuitjenhorn (Kantoor Trans4mate)
Organisatie: Gerda Venema van Trans4mate.

Hier vind je meer informatie over Anna Koster en haar bedrijf.

 

Event gegevens

  • Datum: 19-01-2018
  • Aanvang: 14:00
  • Duur: 2
  • Max. personen: 12
  • Prijs: €25
  • Aanvang: 14:00
  • Telefoon: 06-43175329
  • E-mail: info@trans4mate.nl

Schrijf je direct in
Deel dit!