LivelyLives Wandelevent 17 maart 2018

Ik ben een van de koplopers tijdens het wandelevent van LivelyLives en ga graag met je in gesprek over Werk & Inkomen.
Loop je een stukje met me mee?

Mede vanuit mijn eigen ervaring praat ik met je over het omgaan met ziekte en werk. Wat gebeurt er als je (ernstig) ziek wordt en je hebt geen arbeidsongeschiktheidsverzekering of andere financiƫle back-up? Hoe reageert je omgeving en durf je hulp te vragen? Hoe deal je met je zorgen over je gezondheid en je financiƫle situatie? En natuurlijk hebben we het ook over hoop, humor en durven doen!

De LivelyLives Foundation belooft events, die verbonden zijn met de natuurelementen en komt haar belofte na tijdens dit wandelevent van de LivelyLives Foundation. Hoe heerlijk is het om te genieten van een wandeling in de buitenlucht. En Wieringen op zijn mooist van dichtbij te kunnen zien. Je vrij te voelen en de mooiste gesprekken te voeren met de mensen waarmee je samen loopt. Hoe goed kan dit voor je gezondheid zijn?

Je wordt als een vorst of vorstin ontvangen door ons welkomstteam, en je zult gepassioneerde gelijk gestemden ontmoeten. De LivelyLives Foundation biedt je een heus feelgood-arrangement dat dit alles in zich heeft; van een warme ontvangst tot een prachtige wandeling tot een exclusief voor deze dag gereserveerde koffie-/theetafel met een verse lekkernij en een afterchat met alle deelnemers.

Met de opbrengst van de deelnemers steun je bovendien Stichting De Jonge Weduwe, die de LivelyLives Foundation voor je heeft selecteert. Zo ontstaat een win-win situatie. We lopen 5 km in twee delen van 2,5km. Wij proberen je voorkeur koploper voor je te reserveren. Echter vol is vol. Op de helft van de wandeling zoek je zelf je tweede koploper op voor het tweede deel van de wandeling. We hebben vijf inspirerende en prachtige vrouwen bereid gevonden om koploper te zijn.

We stellen ze graag aan je voor:
Werk en Inkomen: Gerda Venema
Liefde en Passie: Clara Overes
Ontspanning: Rita van Slageren
Familie: Tineke de Blank
Stilte: Janneke Mesman
Geef je koploper van voorkeur voor het eerste deel aan bij het bestellen van je ticket in de LivelyLiveshop.

Tijd: 09:45 – 12:00 uur
Locatie: Wieringen

Deel dit!