Sterk in je merk

Het concept Sterk in je merk is er op gericht om jou en/of je bedrijf te profileren en zichtbaar(der) te maken.

Als trainer, coach en fotograaf laat ik je zien en ervaren hoe je meer zelfvertrouwen krijgt en jezelf en je bedrijf, team of organisatie durft te laten zien.
Het programma is geschikt voor medewerkers, (startende) ondernemers en organisaties.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Elke onderneming wil zich onderscheiden en jij als ondernemer weet natuurlijk dat 1 beeld meer zegt dan 1000 woorden. Een gegeven waar ik ook altijd op inga tijdens mijn trainingen Social Media en Elevator Pitch. De marketinggedachte was vroeger ‘ik moet op zoek naar mijn klanten’. De marketingstrategie nu is ‘mijn klant moet mijn bedrijf vinden’. Kortom; Jij moet zichtbaar zijn. Niet alleen als ondernemer, ook je medewerkers en dus ook jouw gehele bedrijf.
Ik breng jouw bedrijf letterlijk en figuurlijk in beeld. Er zijn diverse mogelijkheden en combinatiepakketten:
Het PPP pakket – Pitchen, Presenteren en Profileren.
Fotografie voor uw website + Communicatietraining.
Presentatie social media tijdens uw evenement.
Training Elevator Pitch + Profielshoot.
Powershoot + Workshop Social Media.
Teambuilding: Powershoot voor teams.

 

IMAGOTRAINING
De imagotraining Sterk in je merk is een interactieve, prikkelende en inspirerende training voor organisaties die een sterk imago willen bouwen. Trans4mate werkt samen met Dress to Impress, waardoor innerlijk en uiterlijk gecombineerd worden.
De imagotraining bestaat uit twee dagdelen, waarin de medewerkers van uw organisatie tools krijgen waarmee zij hun zelfvertrouwen vergroten. Zij oefenen met presenteren (pitchen), leren wat kleur, stijl en imago is en hoe zij dit zelf kunnen beïnvloeden. Deelnemers krijgen inzicht in hun beperkende overtuigingen en leren op een bijzondere manier complimenten krijgen en ontvangen.

 

 

Deel dit!