Sterk in je merk

Sterk in je merk is een totaalprogramma waarmee je jouw zichtbaarheid, of de zichtbaarheid van je bedrijf / organisatie vergroot.


Personal pakket
Doelgroep: Startende ondernemers, zonder personeel.
Duur: Drie maanden.
Inhoud: Training Sterk in je merk, Social Media advies, Fotoshoot, Persoonlijke coaching.
Richtprijs*: 2.500 euro ex btw.

Business pakket
Doelgroep: Ondernemers, met enige jaren ervaring en/of met personeel.
Duur: Zes maanden.
Inhoud: Training Sterk in je merk, Social Media advies, Fotoshoot, Persoonlijke coaching.
Richtprijs*: 5.000 euro ex btw.

Business plus pakket
Doelgroep: Organisaties met personeel.
Duur: Zes maanden.
Inhoud: Training Sterk in je merk, Social Media advies, Fotoshoot, Persoonlijke coaching en teamcoaching, Imagotraining Sterk in je merk.
Richtprijs*: 10.000 euro ex btw.

*Elke traject wordt in overleg met u op maat gemaakt, op basis van uw wensen en eisen.

 

Imagotraining Sterk in je merk

De imagotraining Sterk in je merk is een onderdeel van het premium pakket en kan ook als aparte training geboekt worden. Het is een interactieve, prikkelende en inspirerende training voor organisaties die een sterk imago willen bouwen.

Trans4mate werkt samen met Dress to Impress, waardoor innerlijk en uiterlijk gecombineerd worden.

De imagotraining bestaat uit twee dagdelen, waarin de medewerkers van uw organisatie tools krijgen waarmee zij hun zelfvertrouwen vergroten. Zij oefenen met presenteren (pitchen), leren wat kleur, stijl en imago is en hoe zij dit zelf kunnen beïnvloeden. Deelnemers krijgen inzicht in hun beperkende overtuigingen en leren op een bijzondere manier complimenten krijgen en ontvangen.

 

Boek sterk in je merk

Geld inzamelen | Lees jij straks mijn boek?

Lees jij straks mijn boek?

Help mijn droom waar te maken.

Hoe ga je om met tegenslagen en ziek zijn?
Durf jij je dromen waar te maken?
Hoe sterk is jouw merk?

Mijn droom…
… is om een boek te schrijven. Een boek waarin de antwoorden op bovenstaande vragen staan en waarin ik mijn persoonlijke verhaal deel. In 2014 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Over de gevolgen voor mijzelf, mijn gezin en mijn bedrijf schrijf ik blogs en praat ik openhartig over mijn ervaringen tijdens lezingen en presentaties.

Mijn verhaal…
… gaat over vallen en opstaan, omgaan met ziekte, blunders, tegenslagen, grote successen en durven doen. Elke keer blijkt het delen van mijn verhaal een krachtig middel te zijn, om inzicht en begrip te geven en te krijgen of troost en hoop te bieden. “Wanneer ga je een boek schrijven?”, wordt mij vaak gevraagd. Wat mij betreft is het nu hoog tijd om dit verhaal in een boek op te tekenen.
Ik neem je in het boek mee in de wereld van het ondernemerschap en geef tips en adviezen. Daarnaast laat ik collega ondernemers aan het woord, die o.a. hun beste ondernemerstip en hun grootste blunders met je delen.

Waarom deze actie?
Ziek zijn is een dure business. Zeker als ondernemer. Dat betekent dat ik over onvoldoende financiële middelen beschik om het boek tot stand te brengen. Daarbij heb ik jouw hulp nodig. Help je mij om mijn droom waar te maken?

Als jij bijdraagt stel ik daar heel graag iets tegenover:
Tot 100 euro is een donatie.(Dus 10 of 25 euro ben ik ook heel blij mee!)
Doneer je 100 euro of meer, dan ontvang je het boek.
Doneer je 250 euro of meer, dan ontvang je het boek en kan je gratis inschrijven voor de training Elevator Pitch of Social Media.
Doneer je 500 euro of meer, dan ontvang je het boek en je krijgt een fotoshoot (met foto’s in hoge resolutie) van minimaal een uur.

Iedereen die een bedrag van 100 euro of meer doneert, ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke boekpresentatie in 2018.

Doneren kan via deze link.

Warme groet,

Gerda Venema

 

Deel dit!