Over Gerda Venema

Over mij

Mensen en organisaties zichtbaarder maken door middel van coaching, training en fotografie; dat is mijn passie. Ik vind het fantastisch dat ik al mijn talenten en kennis kan gebruiken in mijn eigen bedrijf. Voor mij is het ideaal dat ik meerdere dingen naast elkaar kan doen, waardoor mijn energie stroomt, ik de leukste mensen ontmoet en op de mooiste plekken kom.

Je kunt bij mij persoonlijk en online terecht voor advies, training, coaching en al je vragen over zichtbaarheid, imago en profilering. Voor jou persoonlijk, voor je organisatie en voor je eigen bedrijf. Ik onderscheid mij door mijn persoonlijke en no nonsens aanpak. En ook door mijn oog voor de mens achter jou als ondernemer en je medewerkers. Medewerkers zijn tenslotte jouw belangrijkste gereedschap!

Wil je als ondernemer advies over hoe je jouw bedrijf beter of anders in de markt kunt zetten? Wil je je zekerder van je zaak voelen en weten hoe je jezelf en/of je bedrijf beter kunt profileren? Ben je op zoek naar een sparringpartner? Ik leer je anders te kijken naar jezelf en naar jouw bedrijf en ga samen met jou op zoek naar de beste oplossingen die voor jou werken.

Mijn missie is mensen verbinden en verbeelden.
Verbinden doe ik door middel van Kennissessies, door mensen en bedrijven met elkaar in contact te brengen en het organiseren en presenteren van (netwerk)bijeenkomsten en evenementen.

Verbeelden doe ik door middel van Spiegelcoaching, Powershoots en Profielshoots.

Trouwambtenaar
Op 15 juni 2017 werd ik door de Rechtbank in Alkmaar beëdigd als BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand) in de gemeente Hollands Kroon. Dat betekent dat ik in deze gemeente huwelijken en partnerregistraties mag voltrekken en ook in andere gemeenten in Nederland. Hiermee is een lang gekoesterde wens van mij in vervulling gegaan. En wat is dit leuk om te doen!

Deel dit!