Coaching

Wil jij iets in je leven of werken veranderen? Zaken anders aanpakken, van loopbaan of bedrijfsvoering veranderen of efficiënter werken. Een wijziging binnen de organisatie waar je werkt of een wijziging in je privé situatie heeft je misschien gedwongen om te veranderen. Een coachingsessie of – traject bij mij kan hierbij helpen om te vinden wat je kan en wat je echt wilt. Ik garandeer je nieuwe inzichten waarmee jij verder kunt.

Soms word je door je (werk)omgeving gedwongen om te veranderen, door bijvoorbeeld een reorganisatie, een fusie of economische omstandigheden.
In dat geval ben je een stuk minder gemotiveerd om te veranderen en kun je weerstand voelen. Maar ook als je zelf gekozen hebt voor een verandering, kan het in de praktijk best lastig zijn om die verandering tot stand te brengen. Dan is het belangrijk om te ontdekken wie je zelf bent. Hoe je je kunt ontwikkelen en op zoek gaat naar jouw sterke punten en doelen. Wat kan en wil jij nu echt?

Voorwaarden
Een belangrijke voorwaarden om gecoacht te worden is het zelf te willen. Ik kan als coach jouw probleem niet in één gesprek oplossen en je niet garanderen dat je na een coachingstraject bijvoorbeeld meteen een nieuwe baan hebt. Wel kan ik je garanderen dat je na een coachingtraject van minimaal drie gesprekken een andere kijk hebt op jouw situatie, nieuwe inzichten hebt gekregen en daarmee verder kunt.

Verandering
Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige 1-op-1-relatie. De coachee leert en de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. We bepalen gezamenlijk jouw doel(en). Bijvoorbeeld het vergroten van jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld of jouw persoonlijke effectiviteit in werken en communicatie. Ook het coachen en begeleiden van groepen is mogelijk, waarbij ik met de groep op zoek ga naar gezamenlijke doelen en collectieve patronen in gedrag en denken in de groep.

Vergoeding
De kosten voor coaching zijn 97,– euro per uur, exclusief 21% BTW en worden in sommige gevallen vergoed door je werkgever, via de Arbodienst of verzekeringsmaatschappij. Neem contact op met deze instanties over de mogelijkheden.
Particulieren kunnen de kosten voor coaching, inclusief de BTW, als scholingskosten via de Belasting aftrekken. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandig ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Durf jij in jezelf, je bedrijf en je medewerkers te investeren? Bel me via (06) 43 17 53 29 of stuur een e-mail via het contactformulier voor een intakegesprek. Het gratis intakegesprek duurt een uur. Daarna bepalen we samen of we met elkaar aan het werk kunnen.

Lees hier wat mijn klanten over mij zeggen:
Gerda is alert en weet snel je aandachtspunt(en) te vinden waar je bij jezelf naar mag kijken. Zelfs met één uurtje sparren lukt het haar om je een start te laten maken in je eigen ontwikkeling. Om jouw blik op zaken te verfrissen. Daarna is de keuze aan jou om door te pakken. Deze periode van verplicht thuis zitten geeft een mogelijkheid om jezelf een update te gunnen in de rust. Vanuit eigen ervaring kan ik Gerda van harte aanbevelen.
Petra Rijk.

Wat een fijn, eerlijk en heerlijk mens is Gerda. Samen op zoek naar de juiste omschrijving voor mijn diensten voor mijn eigen praktijk. Al enige tijd volg ik Gerda, inspirerende vrouw.
Marije Koelman.

Ik heb bij Gerda een Powershoot en een training Elevator Pitch gedaan en ik ben razend enthousiast. Gerda weet je zachtjes uit je comfortzone te bewegen en kan in beeld vastleggen waar je kracht zit. Beeldend verwoorden wat je talent is en geweldig coachen naar een nieuwe inspirerende weg. Ik ben heel erg blij met Gerda en kan het iedereen aanraden!
Suus Wolters.

 

Deel dit!