Power profielshoot

Een professionele profielfoto is een belangrijk onderdeel van jouw profilering en zichtbaarheid. Wil je mooie foto’s van jezelf, die je kunt gebruiken voor je social media accounts en je CV? Dan is een Power Profielshoot iets voor jou.
We maken veel plezier tijdens de shoot. Neem diverse kledingstukken mee naar de fotoshoot, zodat je een diversiteit aan foto’s hebt die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

De profielshoot duurt circa 15 minuten en kost € 60,–, exclusief BTW. Na betaling van de factuur ontvang je (binnen twee weken) zes digitale fotobestanden in webformaat via WeTransfer, die je meteen op je Social Media accounts kunt publiceren of voor je Curriculum Vitae kunt gebruiken. De foto’s zijn rechtenvrij door jou te gebruiken. Deze foto’s zijn niet geschikt voor gebruik op een website of om af te laten drukken. Wil je dat wel? Dan kan je de foto’s in hoge resolutie bij mij nabestellen. De kosten zijn € 12,50, exclusief BTW per digitaal bestand.

Als je de profielshoot boekt met de zes foto’s in hoge resolutie, dan betaal je € 95,–, exclusief BTW.

Combineer de Profielshoot met een 1-op-1 workshop Social Media en/of training Elevator Pitch, waardoor je jezelf nog beter leert profileren en zichtbaar(der) wordt op social media en tijdens netwerkbijeenkomsten.

Locatie
Alle fotoshoots vinden bij goed weer plaats op een buitenlocatie in de kop van Noord-Holland. Bij slecht weer verplaatsen we de shoot naar een nader te bepalen binnenlocatie.
Wil je de shoot op een door jou gekozen locatie laten plaatsvinden? Dan is dat in overleg mogelijk. De reiskosten à € 0,30 per km komen er dan nog bij.

Boeken kan via het contactformulier.

Wat klanten zeggen:
‘Wat een leuke ervaring. En prachtige foto’s dankzij Gerda. Ze stelt je op je gemak en geeft je de ruimte volledig jezelf te zijn’.  Marian
Heel erg leuk om een keer zo positief vastgelegd te worden, ik ben erg benieuwd naar het resultaat.
Top ervaring Gerda ik heb genoten’.  Angelique

Deel dit!