Dierbaar portret in beeld

Juist nu zijn wij ons er meer en meer van bewust hoe belangrijk het is om een mooi beeld te hebben van de mensen die je zo dierbaar zijn.

Fotografe Gerda Venema en kunstenares Erica Kraan verstaan allebei hun eigen vak om een uniek portret vast te leggen dat raakt. Ze hebben oog voor detail en oor voor wat voor u belangrijk is. Een mooi cadeau om te geven of uzelf te gunnen.

Gerda maakt foto’s van uw vader, moeder, partner, kind of iemand die u graag op een bijzondere manier wilt laten vereeuwigen. Haar natuurlijke aanpak stelt iemand snel op zijn of haar gemak. En dat kan ook prima met minimaal 1,5 meter afstand. Haar camera zoomt wel op u in.

Aan de hand van dit beeldmateriaal gaat Erica aan de slag om een gelijkend karakteristiek portret van uw dierbare te boetseren in klei. In dat proces betrekt ze u met foto’s van het proces en eventueel tussentijds bezoek in haar atelier.
Naast deze foto’s maakt Gerda ook een aantal mooie portretfoto’s, die u kunt gebruiken om af te drukken. U krijgt de beschikking over alle digitale bestanden.

Meer informatie via Erica Kraan tel. 0612729948, info@ericakraan-art.com,  www.ericakraan-art.com.

 

 

Deel dit!