Lees jij straks mijn boek?

Help mijn droom waar te maken.
Over geluk gesproken…
Hoe ga je om met tegenslagen en ziek zijn?
Durf jij je dromen waar te maken?

Mijn droom…
… is om een boek te schrijven. Een boek waarin de antwoorden op bovenstaande vragen staan en waarin ik mijn persoonlijke verhaal deel. In 2014 werd ik geconfronteerd met borstkanker. Over de gevolgen voor mijzelf, mijn gezin en mijn bedrijf schrijf ik blogs en praat ik openhartig over mijn ervaringen tijdens lezingen en presentaties.

Mijn verhaal…
…  gaat over vallen en opstaan, omgaan met ziekte, blunders, tegenslagen, grote successen en durven doen. Elke keer blijkt het delen van mijn verhaal een krachtig middel te zijn, om inzicht en begrip te geven en te krijgen of troost en hoop te bieden. “Wanneer ga je een boek schrijven?”, wordt mij vaak gevraagd. Wat mij betreft is het nu tijd om mijn verhaal in een boek op te tekenen.

Ik neem je in het boek mee in de wereld van het ondernemerschap, geef tips en adviezen en deel mijn positieve en negatieve ervaringen en successen. Daarnaast laat ik collega ondernemers aan het woord, die o.a. hun beste ondernemerstip en hun grootste blunders met je delen.

Waarom deze crowdfunding / doneeractie?
Ziek zijn is een dure business. Zeker als ondernemer. Dat betekent dat ik over onvoldoende financiële middelen beschik om het boek tot stand te brengen. Daarbij heb ik jouw hulp nodig. Help je mij om mijn droom waar te maken?

Als jij bijdraagt stel ik daar heel graag iets tegenover:
Tot 100 euro is een donatie.
Doneer je 100 euro of meer, dan ontvang je het boek.
Doneer je 250 euro of meer, dan ontvang je het boek en kan je gratis inschrijven voor de training Elevator Pitch of Social Media of een 1-op-1 inspiratiesessie.
Doneer je 500 euro of meer, dan ontvang je het boek en je krijgt een fotoshoot (met foto’s in hoge resolutie) van minimaal een uur.
Wil je de tegenprestatie aan iemand cadeau doen? Dan zorg ik voor een mooie cadeaubon.

Iedereen die een bedrag van 100 euro of meer doneert, ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke boekpresentatie in 2018.

Wil je een donatie doen en mijn droom dichterbij brengen? Hier vind je alle informatie over mijn crowdfundingactie.

Warme groet,

Gerda Venema

 

 

 

Deel dit!