Ontdek je Plakfactor training in 1 dag

Ken je ze? Die mensen die schijnbaar moeiteloos hun product of dienst onder de aandacht brengen, de aandacht van hun publiek vasthouden en onthouden worden. Die weten wat hun Plakfactor is. Dat kun jij ook leren!

In 5 stap-voor-stap video’s kun jij in 1 dag een basis Elevator Pitch maken en ontdekken wat jouw Plakfactor is.

Voorproefje

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze online training leer ik je stap voor stap met trainingsvideo’s en opdrachten je eigen Elevator Pitch te maken. Je leert op welke momenten je een Elevator Pitch inzet en wat je niet en vooral wel moet doen tijdens je presentatie. De oefeningen zijn erop gericht om jouw missie en boodschap kort en krachtig te formuleren en jezelf op een sterke manier te presenteren.

Het resultaat is jouw eigen Elevator Pitch, die je altijd en overal kunt vertellen en aan elke situatie kunt aanpassen.

 


Reacties van deelnemers:

Doordat ik de Elevator Pitch training bij Gerda Venema had gevolgd zei ik precies de juiste dingen bij het kennismakingsgesprek met mijn (toekomstige) uitgever. Namelijk ‘The WHY’; waarom doe je wat je doet, en eindigen met een vraag; ‘zullen we een keertje verder praten?’ Het resultaat was een contract om Bloemen Met Smaak te schrijven. Fantastisch natuurlijk. Ik raad deze training dus van harte aan.
Anna Koster

 

Bij Gerda kun jij als ondernemer terecht voor empowerment en positioning. Mooie diensten van een zeer ervaren en succesvolle onderneemster. Doe er je voordeel mee!
Ellen Dijkstra

 

‘Zo, daar staat een stevig gegrond persoon’, was mijn eerste indruk van Gerda Venema. Ik heb haar ontmoet bij de door haar gegeven workshops over je ‘plakfactor’ waarin je goed leert pitchen. Gerda neemt geen blad voor de mond en stelt directe, rake vragen die je aan het denken zetten of een spiegel voorhouden. Ze geeft heldere voorbeelden en durft zichzelf kwetsbaar op te stellen, waardoor mensen in de groep daar ook toe bereid zijn.
Marjan Hartog Feddema

 


Wat houdt deze training in?

In deze online training gaan we het o.a. hebben over:

  • jouw Plakfactor
  • jouw Elevator Pitch
  • hoe zet je jouw Elevator Pitch in op jouw social media kanalen?

 

 


Wat levert het op?

  • Jouw eigen Elevator Pitch, die je altijd en overal kunt vertellen en aan elke situatie kunt aanpassen;
  • Je weet wie je bent, waar je goed in bent en wat je een ander te bieden hebt.
  • Technieken voor een sterke presentatie en sollicitatie;
  • Kort en krachtig formuleren van jouw missie en boodschap;
  • Je weet waar je voor staat en waar je goed in bent;
  • Een duidelijke boodschap op je socials en je C.V.;
  • Je wordt onthouden!

 


Zij gingen je voor

Gerda geeft met veel enthousiasme haar kennis door en heeft snel door hoe haar klant nog beter uit de verf komt. Gerda in het kort: direct, betrokken, krachtig, kundig en energiek!

Wendy van Stein Donkers

 

Vanuit ervaring en kracht, met veel humor en overtuigingskracht zet Gerda je aan het denken en geeft mensen ‘het duwtje in de goede richting’!

Rouby Smit

 

Gerda heeft een grote indruk op me gemaakt tijdens de imagotraining, ze is scherp, grappig en warm, ik beveel haar van harte aan!
Helma Brinkman

Meld je nu aan

De online training ‘Ontdek je plakfactor’ kost € 67  (excl. BTW). In deze training wordt je met video’s gecoacht en je krijgt gratis toegang tot een besloten Facebook groep.

Wil je de verdieping in?
Bestel dan het bijbehorende werkboek voor € 37,50  (excl. BTW).

 

Als je nu de online training én het werkboek samen bestelt, krijg je bijna 21% korting op deze combinatie.

 

Deel dit!