Powershoot

Een camera focust op dat wat we zien. Hoe zie jij er nu werkelijk uit? Ben je van buiten net zo mooi als van binnen? Jouw overtuigingen kunnen je behoorlijk in de weg zitten. Herken je dit? “Ik sta nooit goed op een foto”. “Mijn neus is te groot”. “Ik vind het lastig om mezelf professioneel en zakelijk te presenteren”,  “Ik ben niet mooi”…

Boek dan een Powershoot!

Ik coach mannen en vrouwen die een camera het liefst uit de weg gaan en het lastig en/of ongemakkelijk vinden om gefotografeerd te worden. Tijdens de Powershoot maken we samen plezier, is er alle ruimte voor jou en ligt de focus op jou als mens en niet op de techniek van het fotograferen. Je krijgt spelenderwijs heel veel tips en advies over hoe je jezelf krachtig en zelfverzekerd kunt laten zien. Ik coach jou met mijn camera in de hand.

Er is nog veel meer mogelijk op het gebied van fotografie, zoals bijvoorbeeld de Power profielshoot. Denk ook eens aan een gezamenlijke Powershoot of met je team op de foto.

Spiegelcoaching
Tijdens mijn coaching houd ik mijn gesprekspartner een spiegel voor. Soms letterlijk en altijd figuurlijk. Letterlijk door jou naar jezelf te laten kijken in de spiegel. Ik stel je gerichte vragen over wat jij ziet en wat je van jezelf vindt. Altijd met respect voor jou en jouw proces. En figuurlijk door je terug te geven wat ik bij jou zie. Spiegelcoaching kan als apart coachtraject geboekt worden en ik gebruik de principes van spiegelcoaching tijdens mijn fotoshoots.

Verandering
Met behulp van de camera ‘bekijken’ we samen innerlijke en uiterlijke onzekerheden. Ik laat je met andere ogen naar jezelf kijken. Je ziet de mooie dingen van jezelf. Tijdens de Powershoot voeren we een gesprek op basis van Spiegelcoaching. Alle aandacht en tijd is voor jou. Bijna ongemerkt werk je eigen zelfbeeld en durf je onzekerheden te benoemen. Hierdoor worden de door jou zelf opgelegde beperkingen duidelijk en zie je nieuwe mogelijkheden. Dit is het begin van een en uiterlijke verandering. Zoals ik vaak zeg: “Verandering is niet eng!”

Een Powershoot levert je het volgende op:
– Een boost voor je zelfvertrouwen!
– Bewustwording over jouw beperkende overtuigingen en hoe die invloed hebben op jouw dagelijkse leven;
– Een positief zelfbeeld;
– Geen angst meer voor een fotocamera;
– Je weet hoe je ontspannen voor een camera staat en hoe je jezelf presenteert.

Kosten
Een Powershoot duurt 1,5 tot twee uur en kost € 275,00 exclusief BTW (€ 332,75  inclusief BTW). Na de fotoshoot en betaling van de factuur krijg je alle gemaakte foto’s (vaak meer dan 100!) digitaal, in hoge resolutie via WeTransfer gemaild. De foto’s zijn geschikt om af te laten drukken en voor gebruik op een website. Alle foto’s zijn jouw eigendom en rechtenvrij door jou te gebruiken.

Locatie
Buiten fotograferen is het fijnst! Daarom vindt de Powershoot in eerste instantie buiten plaats. Ik fotografeer vaak in diverse natuurgebieden in de kop van Noord-Holland. Natuurlijk is het ook mogelijk om op een andere locatie gefotografeerd te worden. In dat geval bereken ik reiskosten, die € 0,30 bedragen per kilometer. Uiteraard is het ook mogelijk om de Powershoot in mijn studio of een andere binnenlocatie te doen.

Wil je weten wat een Powershoot voor jou en je zelfvertrouwen kan doen? Neem gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Meteen boeken kan via het contactformulier of via (06) 43 17 53 29.

Wat klanten zeggen:
‘Ik ben heel erg blij met de foto’s!!! Dank je wel!!! ‘.  Diana
‘Zo met die bloemen zijn de foto’s prachtig! Gerda, heel erg bedankt, want als je mij zo mooi op de foto kan zetten ben je wel een topfotografe!!’  Astrid

 

Powershoot

Deel dit!