Online trainingen

De training ‘Ontdek je plakfactor’ online
Wil je op je eigen locatie en in je eigen tempo aan de slag met jouw presentatie? Boek dan de super waardevolle training ‘Ontdek je plakfactor’ online via de webshop.

 

 

Wat houdt de training in?
In de online training gaan we het o.a. hebben over:

  • jouw plakfactor
  • jouw Elevator Pitch
  • hoe zet je jouw Elevator Pitch in op jouw social media kanalen?

Wat levert het op?
Ken je ze? Die mensen die schijnbaar moeiteloos hun product of dienst onder de aandacht brengen, de aandacht van hun publiek vasthouden en onthouden worden. Die weten wat hun plakfactor is. Dat kun jij ook leren! Tijdens de online training leer ik je stap voor stap je eigen Elevator Pitch te maken. Je leert op welke momenten je een Elevator Pitch inzet en wat je niet en vooral wel moet doen tijdens je presentatie. De oefeningen zijn erop gericht om jouw missie en boodschap kort en krachtig te formuleren en jezelf op een sterke manier te presenteren. Het resultaat is jouw eigen Elevator Pitch, die je altijd en overal kunt vertellen en aan elke situatie kunt aanpassen.

Wat kost het?
De online training ‘Ontdek je plakfactor’ kost 67 euro (excl. BTW) en het bijbehorende werkboek ontvang je voor 25 euro (excl. BTW). Als je de online training én het werkboek bestelt, betaal je slechts 15,95 euro voor het werkboek (excl. BTW).

Deel dit!