Training Social Media

Aan mijn Kennistafel of bij jou op je werkplek of kantoor werk je met je eigen laptop of computer aan jouw Social Media profielen en accounts. Tijdens mijn 1-op-1-sessies leer je met behulp van een stappenplan hoe je Social Media strategisch inzet voor jouw bedrijf of organisatie en jezelf profileert.

Na afloop heb je een krachtig profiel neergezet en weet je hoe je een online imago moet opbouwen en vasthouden.

Weet je niet hoe je dit communicatiemiddel slim(mer) kunt inzetten? Ben je op zoek naar welk communicatiemiddel het beste bij jou, bij jouw bedrijf en je tijdsbesteding past? Boek dan een op maat 1-op-1 Social Media sessie.

1-op-1 Facebook
Je leert de do’s en dont’s van Facebook, wat het verschil is tussen een persoonlijke pagina en een bedrijfspagina en hoe je Facebook slim(mer) kunt gebruiken. Ik laat je in de praktijk zien hoe je een bedrijfspagina maakt en beheert.

1-op-1 LinkedIn
Je leert waar je de marketingtools van Linkedin kunt vinden en slim in kunt zetten, hoe je je netwerk onderhoudt en uitbreidt, hoe je een bedrijfsprofiel maakt en hoe je een sterk profiel bouwt.

1-op-1 Twitter
Je leert hoe Twitter werkt, hoe je Twitter strategisch en zakelijk kunt inzetten en van je klanten ambassadeurs maakt.

Reserveren 1-op-1 sessies
Deze 1-op-1 sessies kun je reserveren via de contactpagina of (06) 43 17 53 29. Na overleg met jou kom ik bij je thuis of op kantoor om je persoonlijk uitleg te geven. Je krijgt je eigen Social Media maatwerkadvies.
Duur: 2 uur.
Kosten: € 125,00 per persoon, exclusief 21% BTW en reiskosten.

Verenigingen en stichtingen
Ook verenigingen en stichtingen zien steeds meer de voordelen in van het gebruik van Social Media. Het is een prima communicatiemiddel om uw vereniging of stichting onder de aandacht te brengen van uw publiek, (nieuwe) leden en sponsors. Tijdens de workshop of training Social Media voor verenigingen en stichtingen leert u hoe u een fanpagina op Facebook maakt, hoe u deze beheert en hoe u hier als vereniging of stichting mee omgaat. U krijgt praktische tips en adviezen over de inrichting van uw Social Media in combinatie met uw website. De workshop wordt op basis van uw wensen op maat voor u samengesteld. Het vooroverleg van een uur is gratis. De training kan op uw locatie plaatsvinden. Voor verenigingen en stichtingen geldt een aangepast tarief. Neem contact op voor meer informatie.

Incompany
Incompany en tijdens (netwerk)bijeenkomsten verzorg ik trainingen, presentaties en workshops Social Media, ook in combinatie met netwerken en pitchen (Elevator Pitch). Prijs op aanvraag.
Meer weten? Stuur een bericht via de contactpagina of bel (06) 43 17 53 29.

Reacties van deelnemers
“De kennissessie social media bij Gerda gevolgd. Gerda heeft enorm veel kennis van dit onderwerp en deelt dit graag met andere ondernemers. Uit de gesprekken was ook al snel duidelijk dat social media slechts een onderdeel is van je complete zichtbaarheid. Gerda heeft ons de mogelijkheden uitgelegd, de waarde ervan en goede tips gegeven. Het heeft mij enorm op weg geholpen”.
Karen

“Wat een topworkshop gaf Gerda! Haar informatie over social media was relevant en direct toepasbaar, en op maat gesneden. Aanrader!”
Mirjam

 

Deel dit!