Workshop Spiegel je bedrijf

Ben jij wat je later wilde worden?

Hoe vaak kijk je in de spiegel van je eigen bedrijf en neem je jezelf als ondernemer onder de loep? Tijdens de workshop Spiegel je bedrijf leer je kritisch naar je bedrijf en jezelf als ondernemer te kijken. Waar ben je goed in en waar kun je nog verbeteringen doorvoeren? Samen met mij als trainer en een groep ondernemers ga je aan het werk met verschillende praktijkvoorbeelden en oefeningen. De workshop is vooral gericht op DOEN.

Je brengt je eigen bedrijfssituatie op originele en creatieve wijze in kaart, wisselt ervaringen uit met collega ondernemers, oefent je elevator pitch en je leert hoe je Social Media als marketingtool voor jouw bedrijf kunt inzetten. Je krijgt praktische tips en nieuwe inspiratie, die je direct in de praktijk kunt toepassen. Het eindresultaat van deze workshop van een dagdeel is je eigen plan met doelstellingen voor de toekomst. Op maat en concreet.

Groepsgrootte: maximaal 8 personen.
Kosten: € 125,– exclusief BTW, inclusief lunch, materialen, koffie en thee.
De workshop gaat door bij minimaal vier deelnemers.
Op dit moment zijn nog geen nieuwe data gepland. Stuur een bericht via de contactpagina, of bel met (06) 43 17 53 29 voor meer informatie.

Deel dit!