Over Gerda Venema

Fotocredits Petra Rijk

Over mij

Gerda Venema: Wil je als ondernemer advies over hoe je jouw bedrijf beter of anders in de markt kunt zetten? Ben je op zoek naar een sparringpartner? Wil je je zekerder van je zaak voelen en weten hoe je jezelf en/of je bedrijf beter kunt profileren?

Ik leer je anders te kijken naar jezelf en naar jouw bedrijf en ga samen met jou op zoek naar de beste oplossingen.

Je kunt bij mij terecht voor advies, coaching en al je vragen over zichtbaarheid, imago en profilering. Voor jou persoonlijk, voor je organisatie of voor je eigen bedrijf. Ik onderscheid mij door mijn persoonlijke en no nonsens aanpak. En ook door mijn oog voor de mens achter jou als ondernemer en je medewerkers. Medewerkers zijn tenslotte jouw belangrijkste gereedschap!

Mensen verbinden doe ik door middel van (No Nonsense) Kennissessies, door mensen en bedrijven met elkaar in contact te brengen en het organiseren van (netwerk)bijeenkomsten.
Mensen verbeelden doe ik door middel van Spiegelcoaching en tijdens Powershoots en Profielshoots. In deze film laat ik je zien wat een Powershoot voor je zelfvertrouwen kan doen.

Wil je op de hoogte blijven van mijn (netwerk)bijeenkomsten en profiteren van acties? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Deel dit!