Workshop smartphonefotografie

Maak de mooiste foto’s met de camera die je altijd bij de hand hebt

Tijdens deze workshop van 2 uur leer je beter fotograferen met je smartphone. Er is veel meer mogelijk met je mobiel dan je denkt. Fotograferen met je mobiel is lekker makkelijk, want je hoeft niet na te denken over diafragma, iso en sluitertijd. Je smartphone doet dat allemaal automatisch, dus de foto’s zijn altijd goed. Of toch niet? Want de basisprincipes van fotografie gelden ook voor fotograferen met je smartphone.
Je leert over het gebruik van (dag)licht, framen, houding, scherpstellen, bewerken en krijgt heel veel tips en trics. Na deze workshop zijn je smartphonefoto’s nog mooier.
Prijsindicatie: 37,50 euro per persoon*, exclusief 21% BTW.

Deze workshop is er ook in een verkorte versie; de Photowalk. Waarin je in een wandeling van 1 uur leert hoe je beter fotografeert met je smartphone. Wekelijks kan je met mij meelopen tijdens de Photowalks die ik organiseer. (Kosten: 12,50 per persoon.)

*De workshop is ook geschikt als bedrijfsuitje en teambuilding en kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld mijn workshop selfies maken en mijn photowalks. Ook geef ik lessen smartphonefotografie op scholen.
Prijs op aanvraag.

Meer weten? Stuur een e-mail naar info@trans4mate.nl of bel via (06) 43 17 53 29.

Deel dit!