Workshop Powerselfie maken

Maak je eigen Powerselfie!
Tijdens deze workshop van 2 uur leer je hoe je een goede selfie maakt met je eigen smartphone. Je fotografeert jezelf en elkaar en je krijgt veel tips over hoe je jezelf in de schijnwerpers zet. Je maakt kennis met de combinatie van coaching en fotografie en ik laat je zien hoe je je voor een camera zelfverzekerder voelt en daardoor de mooiste foto’s maakt. We gaan op een speelse manier aan de slag met zelfvertrouwen, zelfbeeld en zichtbaarheid. Je kijkt letterlijk en figuurlijk in de spiegel en je gaat veel, heel veel fotograferen.

Ken je dat gevoel? Dat je op een foto anders lijkt dan je werkelijk bent? Ik leg je uit waar dat door komt en laat je ervaren hoe je ontspannen en mooi op de foto kunt staan; precies zoals jij bent. Je kijkt letterlijk en figuurlijk in de spiegel. Je wordt gefotografeerd en fotografeert elkaar. Dus trek je mooiste kleding aan en neem je smartphone mee.

Een leuke en interactieve workshop om samen met je vriend(inn)en en/of collega’s (teambuilding) te doen. De workshop kan op verzoek op maat gemaakt worden, of gecombineerd worden met andere trainingen en workshops, zoals de workshop smartphonefotografie en de Photowalk.

Meer weten? Neem contact met me op via info@trans4mate.nl of (06) 43 17 53 29.

Deel dit!