Slimmer netwerken

Makkelijk en effectief netwerken, het is net werken. Je bent op zoek naar samenwerkingspartners, een nieuwe baan of opdracht. Jouw netwerk kan je daarbij helpen. Tijdens de training Slimmer netwerken van twee uur krijg je praktische informatie en een handleiding waarmee je stap voor stap leert hoe je effectief netwerkt.

Netwerkplan
Je leert hoe netwerken werkt, hoe je je netwerk effectief inzet en uitbreidt en wat je niet en vooral wel moet doen tijdens het netwerken. De oefeningen zijn erop gericht om jouw netwerk in kaart te brengen en je voor te bereiden op een netwerkgesprek of netwerkbijeenkomst.
Het resultaat is jouw eigen netwerkplan, waarmee je direct aan de slag kunt.

Individuele training
De training wordt ook individueel gegeven. Hierdoor krijg je de volledige aandacht en kun je je helemaal focussen op jouw eigen netwerkplan. Een groepstraining is ook mogelijk en heeft het voordeel dat je meteen samen met je collega’s leert netwerken.

Incompany training
De training kan op maat voor uw organisatie gemaakt worden en/of ingezet worden tijdens uw evenement of netwerkbijeenkomst. Uiteraard is het mogelijk om deze training voor groepen incompany voor u te verzorgen. Hierbij leren medewerkers en/of collega’s hoe zij zichzelf en uw bedrijf sterk profileren. Zij zijn tenslotte ambassadeurs van uw bedrijf!

Kosten
De individuele training kost € 125,– per persoon, exclusief 21% BTW, inclusief materiaal (werkboek) en koffie en thee. Kosten voor incompany of grote(re) groepen op aanvraag.
De training kan uitgebreid worden met een communicatiemodule, een profielshoot of een social media module.

Locatie
De training kan op uw eigen locatie verzorgd worden. In dat geval worden reiskosten à € 0,30 per kilometer in rekening gebracht. Inschrijven kan via de contactpagina, o.v.v. training Elevator Pitch, naam, adresgegevens en telefoonnummer. Of bel met (06) 43 17 53 29. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en factuur.

Deel dit!