Training Elevator Pitch

Ontdek je plakfactor!
Ken je ze? Die mensen die schijnbaar moeiteloos hun product of dienst onder de aandacht brengen, de aandacht van hun publiek vasthouden en onthouden worden. Die weten wat hun plakfactor is. Dat kun jij ook leren! Tijdens de training Elevator Pitch van twee uur krijg je praktische informatie en een handleiding waarmee je stap voor stap leert je eigen Elevator Pitch te maken.

Je leert op welke momenten je een Elevator Pitch inzet en wat je niet en vooral wel moet doen tijdens je presentatie. De oefeningen zijn erop gericht om jouw missie en boodschap kort en krachtig te formuleren en jezelf op een sterke manier te presenteren. Je maakt je eigen Elevator Pitch en presenteert die tijdens de training, waarbij je van je mede cursisten en de trainer positieve feedback krijgt. Het resultaat is jouw eigen Elevator Pitch, die je altijd en overal kunt vertellen en aan elke situatie kunt aanpassen.

Individuele training
De training wordt ook individueel gegeven. Hierdoor krijg je de volledige en persoonlijke aandacht en kun je je helemaal focussen op jouw eigen Elevator Pitch en presentatie daarvan. Een groepstraining is ook mogelijk, en heeft het voordeel dat je ziet hoe je collega’s hun verhaal presenteren en dat je positieve feedback geeft en krijgt.

Online training
Met ingang van 27 mei 2020 is het mogelijk om deze training online te boeken. Op elke locatie en tijdstip kan je jouw training volgen. Hier vind je meer informatie.

Incompany training
De training wordt op maat voor uw organisatie gemaakt en kan ingezet worden tijdens uw evenement of netwerkbijeenkomst. Uiteraard is het mogelijk om deze training voor groepen incompany voor u te verzorgen. Hierbij leren medewerkers en/of collega’s hoe zij zichzelf en uw bedrijf presenteren en sterk profileren. Zij zijn tenslotte ambassadeurs van uw bedrijf!

Kosten
De individuele training kost € 125,– per persoon, exclusief 21% BTW, inclusief materiaal (werkboek) en koffie en thee.
De online training kost € 67,– exclusief BTW. Meer informatie over het werkboek en acties vind je hier.
Kosten voor incompany of grote(re) groepen op aanvraag.
De training kan uitgebreid worden met een communicatiemodule, een profielshoot of een social media module.

Locatie
De training kan op uw eigen locatie verzorgd worden. In dat geval worden reiskosten à € 0,30 per kilometer in rekening gebracht. Inschrijven kan via de contactpagina, o.v.v. training Elevator Pitch, naam, adresgegevens en telefoonnummer. Of bel met (06) 43 17 53 29. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en factuur.

Deel dit!