Training Elevator Pitch

Ontdek je plakfactor!
Leer hoe jij onthouden wordt en maak je je eigen Elevator Pitch. Ook super handig als je gaat solliciteren. Persoonlijke training € 125,–, online training € 67,–)

Ken je ze? Die mensen die schijnbaar moeiteloos hun product of dienst onder de aandacht brengen, de aandacht van hun publiek vasthouden en onthouden worden. Die weten wat hun plakfactor is. Dat kun jij ook leren! Je leert op welke momenten je een Elevator Pitch inzet en wat je niet en vooral wel moet doen tijdens je presentatie. De oefeningen zijn erop gericht om jouw missie en boodschap kort en krachtig te formuleren en jezelf op een sterke manier te presenteren. Je maakt je eigen Elevator Pitch en presenteert die tijdens de training, waarbij je van je mede cursisten en de trainer positieve feedback krijgt. Het resultaat is jouw eigen Elevator Pitch, die je altijd en overal kunt vertellen en aan elke situatie kunt aanpassen. De training kan uitgebreid worden met een communicatiemodule, een profielshoot of een social media module.

Individuele training
De training wordt ook individueel gegeven. Hierdoor krijg je de volledige en persoonlijke aandacht en kun je je helemaal focussen op jouw eigen Elevator Pitch en presentatie daarvan. Een groepstraining is ook mogelijk, en heeft het voordeel dat je ziet hoe je collega’s hun verhaal presenteren en dat je positieve feedback geeft en krijgt.

Online training
Wil je liever in je eigen tijd en op je eigen tempo aan het werk? Boek dan de online training. Hier vind je meer informatie.

Incompany training
De training wordt op maat voor uw organisatie gemaakt en kan ingezet worden tijdens uw evenement of netwerkbijeenkomst. Uiteraard is het mogelijk om deze training voor groepen incompany voor u te verzorgen. Hierbij leren medewerkers en/of collega’s hoe zij zichzelf, hun team en uw bedrijf presenteren en sterk profileren. Zij zijn tenslotte ambassadeurs van uw bedrijf!
Kosten voor incompany of grote(re) groepen op aanvraag.

Locatie
De training kan op uw eigen locatie verzorgd worden. In dat geval worden reiskosten à € 0,30 per kilometer in rekening gebracht. Inschrijven kan via de contactpagina, o.v.v. training Elevator Pitch, naam, adresgegevens en telefoonnummer. Of bel met (06) 43 17 53 29. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en factuur.

Deel dit!